Aangiftemedewerker inkomstenbelasting- Internationale praktijk

Tick icon

Inmiddels is deze functie vervuld of is de sollicitatieperiode gesloten. Bedankt voor jouw belangstelling.
Bekijk ook onze overige vacatures »

Wij zoeken een aangiftemedewerker voor onze internationale Expat praktijk. 

Jouw Functie 

Jij bereidt, onder begeleiding van onze consultants, de aangiften inkomstenbelasting van onze cliënten voor en je handelt de hiermee aanverwante werkzaamheden, zoals de controle van aanslagen en het bijhouden van de uitstelregeling, zelfstandig af. Daarnaast ondersteun je onze consultants met het voorbereiden van correspondentie met cliënten en de belastingdienst, fiscale adviezen en research met betrekking tot vooral internationale onderwerpen op het gebied van de inkomstenbelasting, premieheffing en loonbelasting. Je onderhoudt samen met een consultant of partner de contacten met de cliënten, de belastingdienst en andere instanties. Je houdt de fiscale ontwikkelingen bij en helpt met het opstellen van nieuwsberichten (voor onze website) en draagt ook zo jouw steentje bij aan de verdere groei van onze praktijk!

Jouw standplaats wordt Amsterdam of Rotterdam.  

Wie wij zijn

Tax Consultants International B.V. (TAXci) is een onafhankelijk fiscaal advieskantoor met vestigingen in het centrum van Amsterdam (Zuid-As) en Rotterdam (Centrum). Wij zijn een specialist op het gebied van internationaal belastingrecht en werken met name voor buitenlandse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen of hier al een vestiging hebben. wij ontzorgen internationaal opererende werkgevers ook op het gebied van hun expats en payroll. 

Naast fiscaal advies en fiscale compliance (fiscale aangifte) diensten, bieden wij onze cliënten administratieve ondersteuning, waaronder het opzetten en verzorgen van bedrijfsadministraties, loonadministraties en aanverwante werkzaamheden.

 

Ons DNA

 •  Internationale praktijk
 •  Wij bestaan al meer dan 22 jaar 
 •  Wij doen "het nieuwe werken"
 •  In de cloud - al meer dan 20 jaren een paperless office
 •  Kantoren in Amsterdam (Zuid-As) en Rotterdam (Centrum)
 •  Bijna iedereen heeft een Big 4 achtergrond
 •  Kennisorganisatie
 •  Een divers team
 •  Parttime werken behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden
 •  Aantrekkelijk mobiliteit pakket 

Wat wij bieden

 i_people

Wij bieden je een dynamische, flexibele en stimulerende werkomgeving die je uitdaagt om jouw diverse talenten aan te wenden maar je bovenal veel werkplezier geeft! Je wordt onderdeel van ons team van gemotiveerde, enthousiaste en betrokken collega’s!

 

i_hand

Wij kunnen alleen groeien als jij groeit - welke opleiding wil jij doen? 

Wij zijn een door de NOB erkent belasting advieskantoor. 

 i_house

 •  Salaris op Big 4 niveau 
 •  Thuiswerken mogelijk 
 •  25 vakantiedagen
 •  Overwerkregeling 
 •  Pensioenregeling (50-50)
 •  Collectieve ziektekostenverzekering
 •  Aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering
 •  Laptop en telefoon
 •  Onkostenvergoeding
 •  Reiskostenvergoeding of auto van de zaak

 i_star

Werken op het hoogste niveau, kwaliteit boven kwantiteit, geen dag hetzelfde

 

i_list

Moderne arbeidsvoorwaarden – bepaal met ons waar en wanneer je werkt!

Je vind belastingen leuk en kunt nauwkeuring werken. Dagelijks cliëntencontact maakt jou blij; je werkt graag met mensen. Je bent een team player en draagt graag bij aan een goede sfeer op de werkvloer wat voor jou ook een belangrijke voorwaarde is voor een succesvolle, respectvolle en prettige werkplek. Jij bent een vakman of vakvrouw die het ook leuk vindt om onderdeel te zijn van een multidisciplinair team van enthousiaste medewerkers. Jij werkt doel- en resultaatsgericht, bent initiatiefrijk en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Heb je dan ook nog het onderstaande in huis dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

i_education

Je beschikt over een opleiding belastingrecht op bij voorkeur HBO of Universitair niveau of een vergelijkbare praktijkopleiding, zoals bijvoorbeeld het praktijkdiploma belastingrecht.

i_check

Je beschikt over een basiskennis van de fiscale onderwerpen die van belang zijn voor het invullen van een fiscale aangifte Inkomstenbelasting.

i_house

Je hebt 3 tot 8 jaar werkervaring in een functie van aangiftemedewerker of vergelijkbare functie binnen een internationale belastingadvies- of aangiftepraktijk.

Bel jij ons of bellen wij jou?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature en naar ons bedrijf? Dan nodigen wij jou graag uit om ons te vertellen waarom jij denkt dat jij de beste kandidaat bent voor deze functie. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw CV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frederieke den Hartog via telefoonnummer 020-5709449 of door een e-mail te sturen naar frederieke.denhartog@taxci.nl  

Wij maken graag tijd voor je!

Deze vacature staat open tot en met 15 januari 2024.

Werken bij TAXci

Een nieuwe manier van werken

Agile, flexibel, remote, online ...   Meer

carrièremogelijkheden

Van ons krijg je alle ruimte ... Meer

Vacatures bij TAXci

Wij zoeken altijd goede mensen ...  Meer

Arbeidsvoorwaarden

Gewoon goed geregeld ...  Meer

Direct solliciteren

Hoe eerder, hoe beter ...  Meer

Of wil je liever dat wij jou bellen?

Wij maken graag tijd voor je ...  Meer