Junior Belastingadviseur - Internationale Global Mobility & Expat Praktijk

Voor de uitbouw van onze internationale Global Mobility & Expat Praktijk zoeken wij een Junior Belastingadviseur.  

Jij ondersteunt onze ervaren consultants met het voorbereiden van fiscale adviezen en research met betrekking tot veelal grensoverschrijdende onderwerpen op het gebied van de inkomstenbelasting, loonbelasting en premieheffing, maar ook aanverwante vraagstukken als internationale payroll en immigratie. Verder bereid je onder begeleiding van onze consultants aangiften inkomstenbelasting voor en handel je hiermee aanverwante werkzaamheden, zoals de controle van aanslagen en het bijhouden van de uitstelregeling, zelfstandig af. In de piekperiode van het IB aangifteseizoen zal de focus liggen op de verzorging van de aangiften inkomstenbelasting. Je onderhoudt samen met een consultant of partner de contacten met de cliënten, de Belastingdienst en andere instanties. Je helpt met het opstellen van nieuwsberichten (voor onze website) en publicaties op ons vakgebied en draagt ook zo jouw steentje bij aan de verdere groei van onze Global Mobility praktijk!

Jouw standplaats wordt Rotterdam of Amsterdam.

Wie wij zijn

Tax Consultants International B.V. (TAXci) is een zelfstandig fiscaal advieskantoor dat is gespecialiseerd op de internationale markt.

Wij werken met name voor buitenlandse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen of hier al een vestiging hebben.

Daarnaast bedienen wij ook particulieren met grensoverschrijdende vraagstukken met zowel (internationaal) advies als de verzorging van hun aangifte.

Naast fiscaal advies en fiscale compliance diensten, bieden wij onze cliënten administratieve ondersteuning, waaronder het opzetten en verzorgen van loonadministraties en aanverwante werkzaamheden.

Ons DNA

 •  Internationale praktijk
 •  Specialist internationaal belastingrecht 
 •  Wij bestaan al meer dan 22 jaar
 •  Wij doen "het nieuwe werken"
 •  In de cloud - een paperless office
 •  Kantoren in Centrum Amsterdam en Centrum Rotterdam
 •  Kennisorganisatie
 •  Multidisciplinair Team 
 •  Parttime dienstverband behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden
 •  Thuiswerken is mogelijk 

Wat wij bieden

 i_people

Wij bieden je een dynamische, flexibele en stimulerende werkomgeving die je uitdaagt om jouw diverse talenten aan te wenden maar je bovenal veel werkplezier geeft! Je wordt onderdeel van ons team van gemotiveerde, enthousiaste en betrokken collega’s!

Wij zijn lid van de NOB. 

 

i_hand

Wij kunnen alleen groeien als jij groeit - welke opleiding wil jij doen? 

Deelname aan de NOB beroepsopleiding.

 i_house

 •  Salaris op Big 4 niveau
 •  Telefoon en laptop 
 •  Gefacilieerde thuiswerkplek 
 •  25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband)
 •  Parttime regeling
 •  Overwerkregeling
 •  Pensioenregeling (50-50)
 •  Collectieve ziektekostenverzekering
 •  Aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering
 •  Onkostenvergoeding
 •  OV business card 
 •  Aantrekkelijk mobiliteitspakket

 i_star

Werken op het hoogste niveau, kwaliteit boven kwantiteit, geen dag hetzelfde

 

i_list

Moderne arbeidsvoorwaarden – bepaal met ons waar en wanneer je werkt!

Functie-eisen 

Als professional heb je uitstekende vakinhoudelijke kennis die je ook naar de praktijk kunt vertalen. Een goede relatie met cliënten en jouw netwerk onderhouden is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een teamplayer en draagt graag bij aan een goede sfeer op de werkvloer wat voor jou ook een belangrijke voorwaarde is voor een succesvolle, respectvolle en prettige werkplek. Jij bent een vakman die het ook leuk vindt om onderdeel uit te maken van een multidisciplinair team van enthousiaste medewerkers. Jij werkt doel- en resultaatsgericht, bent initiatiefrijk, commercieel en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. 

De voertaal met veel van onze cliënten is Engels dus een goede beheersing van de Engels taal is belangrijk.

Je bent een "mensenmens" en professional die zorgvuldig kan werken, kan omgaan met vertrouwelijke informatie, goed kan plannen en graag wil samenwerken met een multidisciplinair team van enthousiaste medewerkers.

Heb je dan ook nog het onderstaande in huis dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

i_education

Minimaal een afgeronde opleiding fiscaal recht of fiscale economie met uitgesproken voorkeur voor de internationale aspecten van de  inkomstenbelasting, loonbelasting en premieheffing.

 

i_check

Je beschikt over een basiskennis van de fiscale aspecten van grensoverschrijdende arbeid en je bent in staat om een fiscale aangifte inkomstenbelasting te doorgronden. 

i_house

Je hebt 3 tot 8 jaren werkervaring in een functie van Junior Belastingadviseur of vergelijkbare functie binnen een internationale belastingadviespraktijk.

Bel jij ons of bellen wij jou?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature en naar ons bedrijf? Dan nodigen wij jou graag uit om ons te vertellen waarom jij denkt dat jij de beste kandidaat bent voor deze functie. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw CV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Smit via telefoonnummer 020-5709440 of door een e-mail te sturen naar ton.smit@taxci.nl 

Wij maken graag tijd voor je!

Werken bij TAXci

Een nieuwe manier van werken

Agile, flexibel, remote, online ...   Meer

carrièremogelijkheden

Van ons krijg je alle ruimte ... Meer

Vacatures bij TAXci

Wij zoeken altijd goede mensen ...  Meer

Arbeidsvoorwaarden

Gewoon goed geregeld ...  Meer

Direct solliciteren

Hoe eerder, hoe beter ...  Meer

Of wil je liever dat wij jou bellen?

Wij maken graag tijd voor je ...  Meer