Junior Consultant Expat Praktijk

Laatst bijgewerkt : 16-05-2022
Tick icon

Inmiddels is deze functie vervuld of is de sollicitatieperiode gesloten. Bedankt voor jouw belangstelling.
Bekijk ook onze overige vacatures »

Voor de uitbouw van onze Internationale Expat Praktijk zoeken wij een Junior Consultant.

Jouw standplaats wordt Rotterdam of Amsterdam.

 

Jouw functie

Jij ondersteunt onze consultants met het voorbereiden van fiscale adviezen en research met betrekking tot veelal grensoverschrijdende onderwerpen op het gebied van de inkomstenbelasting, loonbelasting en premieheffing, maar ook aanverwante vraagstukken als internationale payroll en immigratie. Verder bereid je onder begeleiding van onze consultants aangiften inkomstenbelasting voor en handel je hiermee aanverwante werkzaamheden, zoals de controle van aanslagen en het bijhouden van de uitstelregeling, zelfstandig af. In de piekperiode van het IB aangifteseizoen zal de focus liggen op de verzorging van de aangiften inkomstenbelasting. Je onderhoudt samen met een consultant of partner de contacten met de cliënten, de Belastingdienst en andere instanties. Je helpt met het opstellen van nieuwsberichten (voor onze website) en publicaties op ons vakgebied en draagt ook zo jouw steentje bij aan de verdere groei van onze praktijk!

Wie wij zijn

Tax Consultants International B.V. (TAXci) is een onafhankelijk fiscaal advieskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Wij zijn een specialist op het gebied van internationaal belastingrecht. Wij werken met name voor buitenlandse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen of hier al een vestiging hebben.

Naast fiscaal advies en fiscale compliance diensten, bieden wij onze cliënten administratieve ondersteuning, waaronder het opzetten en verzorgen van bedrijfsadministraties, loonadministraties en aanverwante werkzaamheden.

Ons DNA

 • Meer dan 18 jaar actief in de internationale praktijk
 • Betrokken bij cliënt en maatschappij
 • Integer en transparant
 • Hoogwaardige diensten tegen een eerlijke prijs
 • Vestigingen in Amsterdam (Zuid-as) en Rotterdam (Centrum)
 • Bijna iedereen heeft een Big 4 achtergrond
 • Wij doen aan "het nieuwe werken"
 • Wij zijn in de cloud – hebben een paperless office
 • Diversiteit en flexibiliteit

Wat wij bieden

 i_people

Wij bieden je een dynamische, flexibele en stimulerende werkomgeving die je uitdaagt om jouw diverse talenten aan te wenden maar je bovenal veel werkplezier geeft! Je wordt onderdeel van ons team van gemotiveerde, enthousiaste en betrokken collega’s!

 

i_hand

Wij kunnen alleen groeien als jij groeit - welke opleiding wil jij doen? 

 i_house

 • Salaris op Big 4 niveau
 • 25 vakantiedagen
 • Overwerkregeling
 • Pensioenregeling (50-50)
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 • Aanvullende
 • arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Laptop en telefoon
 • Onkostenvergoeding
 • Reiskostenvergoeding of auto van de zaak

 i_star

Werken op het hoogste niveau, kwaliteit boven kwantiteit, geen dag hetzelfde

 

i_list

Moderne arbeidsvoorwaarden – bepaal met ons waar en wanneer je werkt!

Als professional heb je uitstekende vakinhoudelijke kennis die je ook naar de praktijk kunt vertalen. Een goede relatie met cliënten en jouw netwerk onderhouden is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een teamplayer en draagt graag bij aan een goede sfeer op de werkvloer wat voor jou ook een belangrijke voorwaarde is voor een succesvolle, respectvolle en prettige werkplek.
Jij bent een vakman die het ook leuk vindt om leiding te geven aan en samen te werken met een multidisciplinair team van enthousiaste medewerkers. Jij werkt doel- en resultaatsgericht, bent initiatiefrijk, commercieel en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

Heb je dan ook nog het onderstaande in huis dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

i_education

Minimaal een afgeronde opleiding fiscaal recht of fiscale economie met uitgesproken voorkeur voor inkomstenbelasting, loonbelasting en premieheffing.

 

i_message

De voertaal met veel van onze cliënten is Engels dus een goede beheersing van de Engels taal, naast vloeiend zijn in de Nederlandse taal, is belangrijk.

i_check

Je beschikt over een basiskennis van de fiscale onderwerpen die van belang zijn voor het invullen van een fiscale aangifte IB.

 

i_computer

Een "mensenmens" en professional die zorgvuldig kan werken, kan omgaan met vertrouwelijke informatie, goed kan plannen en graag wil samenwerken met een multidisciplinair team van enthousiaste medewerkers.

i_house

Je hebt 1 tot 4 jaren werkervaring in een functie van Junior Consultant of vergelijkbare functie binnen een internationale belastingadvies- of aangiftepraktijk.

i_smile

En verder: servicegericht, sociaal, stressbestendig, een gezonde dosis humor en een goed humeur!

Bel jij ons of bellen wij jou?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature en naar ons bedrijf? Dan nodigen wij jou graag uit om ons te vertellen waarom jij denkt dat jij de beste kandidaat bent voor deze functie. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw CV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline van Noordenne via telefoonnummer 020-5709440 of door een e-mail te sturen naar caroline.vannoordenne@taxci.nl

Als je liever wilt dat wij jou bellen, gebruik dan één van de onderstaande formulieren en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

direct solliciteren     Bel mij S.V.P. terug ... 


Wij maken graag tijd voor je!

Correspondentieadres:

Tax Consultants International B.V., Strawinskylaan 335, 1077 XX Amsterdam

Deze vacature staat open tot en met 1 december 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Werken bij TAXci

Een nieuwe manier van werken

Agile, flexibel, remote, online ...   Meer

carrièremogelijkheden

Van ons krijg je alle ruimte ... Meer

Vacatures bij TAXci

Wij zoeken altijd goede mensen ...  Meer

Arbeidsvoorwaarden

Gewoon goed geregeld ...  Meer

Direct solliciteren

Hoe eerder, hoe beter ...  Meer

Of wil je liever dat wij jou bellen?

Wij maken graag tijd voor je ...  Meer